Ulogujte se

M:tel-Magična turneja u dest gradova Srpske

Kompanija "M:tel" sutra započinje magičnu turneju u 10 gradova Republike Srpske tokom koje će m:mrazice dijeliti poklone i družiti se sa građanima.


U atmosferi iščekivanja Nove godine, građani će imati priliku da se druže sa m:mrazicama, te da na jedan dan i sami postanu Djed Mraz ili Mrazica, saopšteno je iz kompanije "M:tel".

M:mrazice će tokom turneje predstaviti i vaučere koji će građanima omogućiti da ostvare nevjerovatne popuste u okviru open ponude, dodaje se u saopštenju.

"Ako uključite jednu ili više novih usluga u vaš open paket, možete da preuzmete poklon vaučer u iznosu od 100 KM za kupovinu bijele tehnike iz m:tel ponude i uz to ostvarite popust od 10 odsto na mjesečnu pretplatu za odabrani open paket sljedeća 24 mjeseca", navode u kompaniji "M:tel".

Najmlađi će imati priliku da se slikaju sa m:mrazicama i pošalju fotografiju na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pristigle fotografije biće objavljene u albumu na "Fejsbuku", a one koje prikupe najveći broj glasova osvojiće jedan od 20 Zimzograd paketića.

"M:tel" slatka patrola započinje svoje putovanje sutra kada će obići Gradišku, Modriču i Derventu, a turneja završava u Banjaluci 25. i 26. decembra u sklopu manifestacije "Zimzograd".

Osim ovih gradova, "M:tel" slatka patrola će 18. decembra razveseliti građane Brčkog i Zvornika, 22. decembra Istočnog Sarajeva, Foče i Višegrada, te Trebinja 23. decembra.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).