Ulogujte se

Pavlović: Partizan može da se izdigne

Novi bek Panatinaikosa Aleksandar Pavlović kaže za Večernje novosti da ne bi trebalo potcjeniti Partizan u sljedećoj sezoni.

“Pratio sam dešavanja koliko sam mogao iz Atine. Ako je moralo da dođe do promjene, drago mi je što za predsjednika došao Nikola Peković, osvjedočeni partizanovac i što je Pera Božić izabran za trenera. Tokom dvije godine sam imao prilike da se uvjerim koliko zna, a zna mnogo“.

“Zbog finansijske situacije ekipa će biti podmlađena. Ali, nemojte nikad da potcjenite Partizan koji je nebrojeno puta, kroz istoriju, pokazao da umije da se izdigne“, kaže Pavlović za Večernje novosti. 

On je prethodne dvije sezone proveo u Partizan – u prvoj je osvojio domaću ligu, a u drugoj je ostao bez trofeja. 

“Znate, ne možete uvijek da pobjeđujete, ali uvijek možete i morate da date sve od sebe da pobjedite. Bilo je i teških momenata, ali u srcu ostaju samo najljepši. Veliki Duško Radović je rekao: ’Nije uvijek lako, ali je uvijek lijepo navijati za Partizan. Meni je uvijek bilo lijepo da igram za Partizan“. 

Pred Pavlovićem je sada novi izazov – Panatinaikos. 

“Nema potrebe da PAO predstavljam našoj javnosti. Evropski gigant iz bilo kog ugla, što se osjeća na svakom koraku. Kao takav uvijek gaji najviše ambicije u svakom takmičenju. Odradili smo prvi dio priprema, zbog obaveza reprezentativaca polako se kompletiramo. Imamo zaista sjajan tim, sa odličnim trenerom. Jedva čekam da sezona počne“, zaključio je Pavlović za Večernje novosti.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).