Ulogujte se

Marsijal: Suma od 80 miliona je luda

Novi fudbaler Mančester Junajteda priznao je da je suma od 80 miliona luda za igrača njegovih godina, ali da će se dokazati na ‘Old Trafordu’.

Marsijal je posljednjeg dana prelaznog roka prešao u Junajted u transferu vrednom 50 miliona evra, ali su svjetski mediji spekulisali da bi ona mogla da bude i 80.

Mladi reprezentativac Francuske je u Monako došao 2013. godine iz Olimpik Liona, a za ‘Kneževe’ je odigrao 70 utakmica i postigao 15 golova.

“Stvarno je luda suma za igrača mojih godina, ali to je fudbalsko tržište i ja ga ne mogu promjeniti. To je između dva kluba. Neću dozvoliti da me to ometa već ću se koncentrisati na ono što se dešava na terenu. Moja porodica je srećna što idem u tako veliki klub kao što je Mančester Junajted.Definitivno će biti nervozni zbog moje visoke cijene, ali ću se dokazati da vrijedim”, rekao je Marsijal.

On je istakao da ne može da utiče na cjenu.

“Ne znam da li vrijedim 80 miliona evra, ali ne brinem o novcu. Ovde sam došao zbog fudbala. Cijena je nešto između dva kluba. Ne vidim sebe pod pritiskom osim što ću se dokazivati na terenu”, dodao je Marsijal.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).