Ulogujte se

Sinoć u Istočnoj Ilidži održana Osnivačka skupština boks/kik boks klub “Ratnik”

Sinoć je u opštini Istočna Ilidža održana Osnivačka skupština kluba borilačkih vještina “Ratnik” . “Ratnik” će biti boks/kik boks klub i uskoro kreće sa upisom novih članova.

Klub “Ratnik” koji je od sinoć zvanično počeo sa radom na području opštine Istočna Ilidža, osnovan je u Gacku ali je zbog neslaganja sa lokalnim vlastima prestao sa radom prije pola godine. Opština Istočna Ilidža je izašla u susret ovom klubu i pomogla nastavak rada i treniranja u ovom klubu koji iza sebe ima brojne uspjehe i medalje sa različitih takmičenja.

“Trenirali smo u neadekvatnim uslovima, na ledini, na stadionu u Vojkovićima i Igmanu. Sada klub dobija nove dimenzije gdje će prvi sport biti boks, to je prvi put na našim prostorima da imamo bokserski klub i prvi put juniorskog i omladinskog prvaka u boksu poslije dužeg vremena“, izjavio je sportski direktor kluba Bojan Mičić- Simo.

Klub trenutno broji dvadesetak članova, a zahvaljujući Savu Zeljaji koji je prepoznao napore, želju i volju sportista iz “Ratnika”, članovi ovog kluba dobili su besplatno salu u Vojkovićima u kojoj će moći trenirati. Za predsjednika kluba „Ratnik“ jednoglasno je izabran Marinko Božović.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).