Ulogujte se

Obradović zadovoljan: Na pravom smo putu

Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan poslije pobjede nad Danskom u posljednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

"Ne znam da li je ovo najbolja partija otkad sam postao selektor, meni su se jako sviđale utakmice sa Јužnom Korejom i Holandijom na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Previše smo malo zajedno da bismo napravili velike stvari, znate koliko smo zajedno na okupu, na svakom odkupljanju pokušavamo da dodamo neku novu stvar našoj igri. Čini mi se da smo na pravom putu. Slijede tri teške utakmice, protiv olimpijskog prvaka (Rusije), svjetskog šampiona (Francuske) i Crne Gore. Ti mečevi će da nam pokažu dokle smo stigli. Ostaje samo žal za bodom ili dva protiv Švedske. Mogli smo da dobijemo i tu kao i ovu utakmicu. Imali smo plan da prenesemo četiri boda i da jurimo polufinale", rekao je Obradović poslije meča.

Selektor je istakao i šta im je nedostajalo u meču sa Švedskom.

"Protiv Švedske nam je nedostajala realizacija, što smo sada dobili, a dobro smo odigrali i u odbrani. Djevojke su bile pod moranjem da slave, odnosno da kontrolišu rezultat kada su stekle prednost. Bilo je bitno da sačuvamo prednost, u čemu smo i uspjeli", istakao je selektor Srbije.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).