Ulogujte se

Fudbalski svijet tuguje za Bunjevčevićem

Fudbalski svijet pogodila je smrt Gorana Bunjevčevića, a među prvima koji su izjavili saučešće bili su njegovi bivši klubovi Crvena zvezda i Totenhem.

"Počivaj u miru, Bunjo! Tvoja Crvena zvezda", istaknuto je iz Crvene zvezde, koja je porodici i prijateljima Bunjevčevića izrazila iskreno saučešće.

Zvezda je na društvene mreže postavila dio intervjua u kom je on istakao kako voli taj klub i da je dio njegovog života, uz opis: "I Zvezda će uvek voleti tebe".

Bunjevčević je umro od posljedica pucanja aneurizme, zbog čega je hitno operisan nakon što je prebačen u bolnicu u noći između 19. i 20. maja i od tada je bio u teškom stanju.

Obavljao je do smrti funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije, a tokom bogate igračke karijere bio je između ostalog kapiten Zvezde, ali i dugogodišnji član engleskog Totenhema.

"Veoma smo tužni što smo čuli da je preminuo naš bivši igrač Goran Bunjevčević. Misli svih u klubu su sa njegovim prijateljima i porodicom u ovo izuzetno teško vrijeme", naveli su u Totenhemu.

Vijest o njegovoj smrti prenijeli su svi vodeći mediji u Velikoj Britaniji, ali između ostalih i francuski Ekip, Frans fudbal i brojni drugi širom Evrope.

Bunjevčevićev nekadašnji saigrač iz Totenhema Robi Kin sa tugom je primio vijest i na društvenim mrežama napisao: "Počivaj u miru, druže".

Saučešće su putem društvenih mreža izrazili brojni bivši i sadašnji fudbaleri, uglavnom Crvene zvezde.

Fudbalska reprezentacija Srbije se sinoć vratila iz Rusije sa Svjetskog prvenstva, a vijest o smrti Bunjevčevića dočekala ih je po slijetanju u Beograd.

- Po slijetenju nam je javljeno da je nažalost umro Bunjevčević. Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima - rekao je potpredsjednik FSS-a Savo Milošević na aerodromu "Nikola Tesla".

Reprezentativci zbog toga nisu bili raspoloženi za izjave, a selektor Mladen Krstajić je u suzama napustio aerodrom.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).