Ulogujte se

Đorđevićev novi spisak za kvalifikacije i turnir u Kini

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za takmičenje u četvrtom, petom i šestom "prozoru" kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godini.

Ovo je sastav tima za turnir koji će se od 26. jula do 6. avgusta održati u Kini, a okupljanje je u Beogradu 15.jula.

Nakon što je prethodno objavio spisak za duele sa Gruzijom i Nemačkoj, Đorđević je saopštio još jedan za pripreme i odlazak na turnir u Kinu od 26. jula do 6. avgusta, gdje je planirano šest kontrolnih mečeva.

Stručni štab za mečeve četvrtog "prozora" u septembru, uz igrače sa ovog spiska, računa na najbolji mogući tim u kome će biti i igrači iz NBA i Evrolige (koji jedino i imaju mogućnost da igraju u četvrtom "prozoru" u septembru).

Na spisku su: Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Nikola Rebić (Bilbao), Stefan Pot (FMP), Luka Ašćerić (Mega Bemaks), Ognjen Јaramaz (Mega Bemaks), Aleksa Avramović (Vareze), Nemanja Nenadić (FMP), Vanja Marinković (Partizan), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Vojislav Stojanović (Betalan Kapo D Orlando), Nikola Rakočević (SAD), Dejan Todorović (Bilbao), Stefan Birčević (Istanbul BSB), Luka Mitrović (Bamberg), Stefan Јanković (Crvena zvezda), Boriša Simanić (FMP), Dragan Apić (FMP), Dušan Ristić (Arizona Univerzitet), Uroš Luković (Mornar Bar) i Nikola Јovanović (Crvena zvezda).

Ova ekipa okupiće se 15. jula u Beogradu.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).