Ulogujte se

Putin: Ljubav žena ujedinjuje i ohrabruje

Predsjednik Rusije Vladimir Putin uputio je čestitke povodom Međunarodnog dana žena, kojima je poželio dobro zdravlje i sreću, uz podsjećanje na sposobnost žena da budu uspješne na poslu i u porodici.

On je rekao da je sposobnost ruskih žena da postignu uspjeh vrijedna pažnje.

- Vi uspijevate da se izborite sa svim na poslu i da brinete o porodici. Vaša ljubav ujedinjuje, ohrabruje, pruža podršku, tješi nas i čini da se lijepo osjećamo - poručio je Putin.

Putin je rekao da je ženama kroz čudo rađanja djece dato da stvaraju novi život, te da velika sreća koju donosi majčinstvo i odajanjej djece mijenja svijet, ispunjava ga ljubaznošću, blagošću i saosjećanjem, te da potvrđuje tradicionalne vrijednosti koje su Rusiju oduvijek činile jakom, javio je TASS.

- Uvijek ćemo vam biti dužni. To je istina svih nas i naše države uopšte, koja i dalje ima obavezu da učini mnogo za žene, koje ne štede napore u odgajanju svoje djece", naglasio je Putin.

Ruski predsjednik istakao je emocionalnu darežljivost žena, koja se ne može izmjeriti, te da žene dar darežljivosti umnožavaju stotinu puta svojim stavom prema poslu i prema voljenim osobama.

Putin je napomenuo da su žene pouzdani saradnici i odgovorni upravnici, te da je teško zamisliti istoriju i razvoj Rusije bez kreativnog doprinosa velikih žena Rusije.

Ruski lider je u ime svih muškaraca poručio da ponekad nije lako biti dostojan očekivanja žena.

- Međutim, učinićemo sve što je u našoj moći da žene osjete našu veliku podršku i da se uvijek mogu na nas osloniti, te da zapamte da ih cijenimo tokom cijele godine, a ne samo u vrijeme praznika - istakao je Putin.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).