Ulogujte se

Propali koalicioni pregovori u Njemačkoj

Koalicioni sporazum, čije objavljivanje je bilo zakazano za nedjelju u 18.00, nije objavljeno, a neće ni biti jer je Stranka slobodnih demojkrata odbila je saradnju sa Angelom Merkel.

  • 0

Pjongjang razvija novi projektil?

Sjeverna Koreja bi do kraja godine mogla da razvije interkontinentalni balistički projektil /ICBM/, koji može da pogodi teritoriju SAD, saopšteno je iz južnokorejske obavještajne službe.

  • 0

Mugabe napisao pismo ostavke

Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe pristao je da se povuče i sastavio je pismo ostavke, javio je danas Si-En-En pozivajući se na izvor blizak pregovorima sa vojnim generalima u Harareu.

  • 0

Pjongjang gradi prvu podmornicu sa raketnim oružjem

Sjeverna Koreja nastavlja gradnju svoje prve operativne podmornice sa balističkim projektilima, objavio je Američki institut za Koreju u Vašingtonu na osnovu satelitskih snimaka brodogradilišta na istočnoj obali, piše "Njuzvik".

  • 0

Merkel: Razgovori o koaliciji teški, dogovor moguć

Njemački kancelar Angela Merkel izjavila je da su stranke suočene sa teškim zadatkom da prevaziđu neslaganja u razgovorima o formirnju nove vladajuće koalicije, ali da vjeruje da je moguć dogovor o zajedničkom radu u novoj vladi

  • 0

Trampov sin objavio svoje dopisivanje sa Vikiliksom

Najstariji sin američkog predsjednika Donald Tramp Džunior objavio je seriju privatnih poruka na Tviteru koju je razmijenio sa organizacijom Vikiliks za vrijeme i po završetku predsjedničkih izbora 2016, uključujući i molbe te medijske organizacije da dijeli njihove objave.

  • 0
Subscribe to this RSS feed