Ulogujte se

Pjongjang-Hici upozorenja na granici su vojna provokacija

Sjeverna Koreja saopštila je da su nedavni hici upozorenja koje je Južna Koreja ispalila na granici dvije zemlje "nesmotrena vojna provokacija" čiji je cilj izazivanje neprijateljskih osjećanja prema Pjongjangu i održavanje konfrontacije na poluostrvu.

  • 0

Tramp: Holokaust je najmračniji trenutak istorije

Američki predsjednik Donald Tramp odao je poštu žrtvama nacističkog Holokausta tokom posjete Memorijalnom centru "Jad Vašem" u Jerusalimu rekavši da je riječ o zločinačkom djelu koje se ne može riječima opisati.

  • 0

Soroš bi da Evropa prima migrante i uzima zajmove od njega

Američki milijarder Džordž Soroš tvrdi da bi Evropa trebalo da primi nekoliko miliona migranata svake godine i da od njega uzima zajmove i do 100 milijardi evra, jer to je "dobar biznis", rekao je danas šef poslaničke grupe mađarske vladajuće stranke Fides, Lajoš Keša.

  • 0

Drama na Pacifiku: Kineski lovci presreli američki avion

Pentagon je potvrdio informaciju da su dva kineska Su-30 ispratila američki avion "VC-135 konstant finiks" iznad Istočnokineskog mora, saopštila je ruskim medijima zvanična predstavnica Ratnog vazduhoplovstva SAD potpukovnica Lori Hodž.

  • 0

UN: Istanbul bi mogao pogoditi katastrofalni potres

Istanbul bi uskoro mogao biti pogođen ekstremno jakim zemljotresom, magnitude 7,5 ili 7,7 stepeni Rihterove skale, koji, u najgorem slučaju, može da usmrti između 70.000 i 90.000 ljudi, upozoravaju naučnici i UN.

  • 0
Subscribe to this RSS feed