Ulogujte se

Muškarca ubila traktorska korpa kod Valjeva

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede.

Kako saznajima, Tomislav K. (72) iz valjevskog sela Blizonje izgubio je život prilikom nameštanja traktorske korpe. Do nesreće je došlo na njivi nedaleko od njegove kuće, kada se u toku vožnje sa traktora otkačila metalna korpa.

Kada je video da je korpa spala on je sišao sa traktora, koji je ostao upaljen, i pokušao da zakači korpu za traktor. Međutim, prilikom nameštanja korpe ona je, najverovatnije, odskočila, pala mu na grudi i svom težinom pritisla ga za traktor. Nesrećni čovek je ostao mrtav na licu mesta.
 
U drugoj saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu između valjevskog sela Miličinica i Koceljeve teško je povređen traktorista Obren. J. (36) iz sela Stapar, nadomak Valjeva.

Kako nezvanično piše pomenuti list, on je zadobio teške telesne povrede kada je u toku vožnje, iz još uvek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja traktora. Povređeni muškarac je prevezen u valjevsku bolnicu gde su mu lekari konstatovali prelom rebara i karlice.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).