Ulogujte se

Rosanda Dukić: Gadljivo gledati HRT koji vode Srbi

Predsjednički izbori u Hrvatskoj sve više dovode do verbalnih šovinističkih ispada - posljednji skandal je istup predsjednika Zajednica žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosande Mijolović Dukić kojoj je "gadljivo gledati Hrvatsku televiziju /HRT/ koju vode Srbi". Dukićeva je, kao reakciju na duel predsjedničkih kandidata na HRT-u, napisala da je prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast bila "rušenje crvene televizije da nikada više Srbi u Hrvatskoj ne harače po njenim svetinjama".Ona je izvrijeđala voditelje i novinare HRT-a koji su učestvovali u toj emisiji.

Posebno se okomila na voditeljku Danijelu Trbović za koju je rekla da "ne voli ništa što je hrvatsko i da bi prijavila Antu Gotovinu" te da je bila u vezi sa pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem "koji pljuje po Hrvatskoj" /Frljić je na meti desnih krugova u Hrvatskoj/.

"Zar na HRT-u nema ni jednog voditelja koji je Hrvat" - napisala je na fejsbuku Dukićeva, aludirajući i na novinara Aleksandra Stankovića, koji je takođe bio jedan od voditelja te emisije.

Mediji su prenijeli da se HDZ-ov kandidat za predsjednika Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ogradila i od ovog istupa.

Nedavno je omladina HDZ-a napala Varaždince zato što su većinski dali podršku Ivi Josipovićiu kao kandidatu za predsjednika Hrvatske, uz optužbe da je Varaždin grad "jugosmradova i komunjara".

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).