Ulogujte se

Nova tuča Srba u Grčkoj: Mladić avionom prebačen u Beograd

Beograđanin L.T. (18) je u srijedu hitno avionom prebačen iz Atine u Beograd zbog ozbiljnih povreda koje mu je u Lefkadi nanijela grupa Novosađana, prenosi “Blic“.

Četvorica Novosađana uhapšeni su na grčkom ostrvu Lefkada zbog premlaćivanja Beograđanina Luke Trkulje (18), a "Blic" nezvanično saznaje ko su oni. Riječ je o Milošu Kremenoviću (25), Dejanu Šljiviću (25), Kristianu Lovriću (26) i Srđanu Radiću (26).

- Oni su osumnjičeni da su u utorak ujutro na Lefkadi nanijeli teške povrede Trkulji, zbog kojih je ovaj prebačen na beogradsku Vojno-medicinsku akademiju, gdje će danas biti operisan.

Kako je za "Blic" potvrđeno na VMA, Trkulji je smrskana ruka i ima otvorene rane na koljenima.

Četvorica uhapšenih Novosađana sutra bi trebalo da bude izvedena pred istražnog sudiju u Grčkoj na saslušanje.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio na Lefkadi, pretprošlog jutra oko tri sata.

Sukob mladića i grupe iz Novog Sada nastao je, navodno, zbog djevojke povrijeđenog Beograđanina.

Kako saznajemo, njegova djevojka je od grupe mladića iz Novog Sada zatražila upaljač, što je jedan od mladića shvatio kao povod za flert. Njen dečko, koji je bio iza nje se tada primakao, zagrilo svoju devojku i sa njom nastavio šetnju. To je, međutim iziritiralo momka iz Novog Sada, koji je najprije verbalno počeo da provocira Beograđanina, a zatim ga napao i fizički. U napadu su učestvovala i trojica prijatelja Novosađana, koji su momka iz Beograda oborili na asfalt počeli da ga šutiraju.

Povrijeđeni mladić je poslije napada zatražio ljekarsku pomoć. Završio je u bolnici, a zatim je hitno prebačen za Beograd na VMA.

Napadači iz Novog Sada su poslije tuče pobjegli, ali su zatim uhapšeni i sutra ih čeka saslušanje.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).