Ulogujte se

Selaković: Ovo je najozbiljnija situacija do sada

Generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da za sada nema potvrdu informacije da Vašington šalje brod pun naoružanja za takozvanu kosovsku vojsku, ali da ga ona ne čudi, te poručio da je postojeća situacija najozbiljnija do sada.

Profesor Mirović vraćen sa graničnog prelaza Dobrakovo

Profesor prava Dejan Mirović, koji se nalazi na spisku osoba kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru, vraćen je sa graničnog prelaza Dobrakovo. Procjene crnogorskih bezbjednosnih službi je bila da bi boravkom u toj državi mogao da utiče na bezbjednosne prilike, piše podgorička "Pobjeda".

Mitropolit Amfilohije ne širi govor mržnje

Viši državni tužilac Olivera Ražnatović odbila je zahtjev Crnogorskog pokreta za preispitivanje rješenja tužilaštva o odbacivanju krivične prijave protiv Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija za navodnu povredu ugleda naroda, manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica.

Pristalice DF-a i večeras protestovale ispred Skupštine CG

Rukovodstvo i pristalice Demokratskog fronta /DF/, njih oko nekoliko stotina, okupili su se i večeras ispred zgrade Skupštine Crne Gore u Podgorici u znak protesta zbog hapšenja poslanika DF-a Nebojše Medojevića i naloga za hapšenje Milana Kneževića.

"Srbija treba da traži odštetu za žrtve genocida"

Srbija bi trebalo da postavi zahtjev za nadoknadu štete svim srpskim žrtvama genocida, odnosno njihovim nasljednicima, kao i za oduzeta dobra, vjerske i druge objekte kulture od Drugog svjetskog rata do danas, smatra advokat Dušan Bratić.

Subscribe to this RSS feed