Ulogujte se

Vulin: Izjave o "Velikoj Albaniji" nisu slučajne

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Srbije Aleksandar Vulin rekao je da izjave albanskog premijera Edija Rame, predsjednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija i predsjednika opštine Bujanovac Jonuza Muslijua o ujedinjenju, nisu slučajne i da njima pokušavaju da pokažu do koje mjere mogu da zapale Balkan.

Vatikan još ne otkriva tajne o prepisci sa Stepincem

Vatikan još "pod ključem" u svojoj arhivi drži neobjavljena dokumenta u vezi sa kontroverznim hrvatskim kardinalom Alojzijem Stepincem, uprkos obećanju pape Franje da će biti dostupna istoričarima i istraživačima genocida, pišu beogradske "Večernje novosti".

Vulin: Brisel mora da zna da Velika Albanija znači veliki rat

Priština i Tirana jasno su rekle da im je cilj "Velika Albanija", što se može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, a sve to mora biti jasno Briselu, na kome je sva odgovornost za buduće događaje, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

U Srbiji uhapšena osmočlana grupa trgovaca ljudima

Služba MUP-a Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je osmočlanu kriminalnu grupu osumnjičenu da se u dužem periodu bavila trgovinom ljudima i da je prebacila oko 200 ilegalnih migranata od granice Srbije sa Bugarskom do Beograda, a zatim ka zemljama EU.

RIK: Vučić osvojio 55,08 odsto

Na osnovu stotinu odsto obrađenih biračkih mjesta, prema privremenim rezultatima predsjedničkih izbora u Srbiji, kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojio je 55,08 odsto ili 2.012.788 glasova, saopštila je Republička izborna komisija.

Subscribe to this RSS feed