Ulogujte se

Nevidljivi NATO avioni gase požare u Crnoj Gori

Osim što je poznato da u NATO-u posjeduju takozvane nevidljive avione za operativna dejstva u slučaju vojnog sukoba, građani Crne Gore su se upravo ovih dana mogli uvjeriti da NATO takođe na raspolaganju ima i "nevidljive avione“ za gašenje požara, piše "portal "Sputnjik".

Plenković: Stabilizovano stanje u Agrokoru

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković rekao je danas da je zakonom o vanrednoj upravi spriječen stečaj "Agrokora", kao i lančana reakcija na hrvatsku privredu, te da su u posljednja tri mjeseca stvoreni preduslovi za proces restrukturisanja tog koncerna.

Vulin - Manco: Kfor jedini nosilac stabilnosti na Kosovu i Metohiji

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin istakao je tokom sastanka sa ambasadorom Italije u Beogradu Đuzepeom Mancom da Srbija nastoji da mirnim sredstvima obezbijedi normalan život srpske zajednice na prostoru Kosova i Metohije, gdje jedino Kfor prepoznaje kao partnera i nosioca stabilnosti.

Kineska podrška Srbiji

Predsjednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđijang rekao je danas u Skupštini Srbije da se kineska inicijativa "Jedan pojas, jedan put" pretvara u realnost i da je Kina spremna da u taj projekat uključi i Srbiju.

Subscribe to this RSS feed