Ulogujte se

Vulin: Nema opravdanja da bilo ko bude van prihvatnih centara

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da nema nijednog opravdanja da bilo ko od migranata bude van prihvatnih centara, jer je Vlada Srbije obezbijedila dovoljan broj smještajnih kapaciteta, u skladu sa najvišim svjetskim standardima.

Dačić: Srbija spremna da doprinese suzbijanju terorizma

Vršilac dužnosti premijera i ministar spoljnih poslova Srbija Ivica Dačić izjavio je danas u Minsku da je Srbija čvrsto opredijeljena da odgovori na eventualne terorističke prijetnje i sve vidove ekstremizma i da u saradnji sa partnerima u svijetu doprinese njihovom suzbijanju.

Odlučni da "Srpski zid plača" postave ispred američke ambasade u Beogradu

Predsjednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić izjavio je da je Amerika ključni počinilac zločina na Kosmetu, ali i u Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini i naglasio da će porodice ostati istrajne u namjeri da pred ambasadom SAD postave panoe sa fotografijama žrtava sa Kosmeta - "Srpski zid plača".

Hrvatska vojska ponovo na ruskim granicama

Tokom vojnih vježbi NATO-a na poljsko-litvanskoj granici realizovan je scenario po kojem bi Rusija mogla da pokuša da odsječe Baltik od Sjevernoatlantske alijanse, saopštio je komandant američkih snaga u Evropi general-potpukovnik, Ben Hodžis.

Lamert: Priština mora sprovesti dogovoreno

Predsjednik njemačkog parlamenta, Norbert Lamert, koji danas boravi u zvaničnoj posjeti Srbiji, rekao je da ono što su dogovorili Beograd i Priština mora da bude sprovedeno, a značajan dio toga je osnivanje zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji.

Subscribe to this RSS feed