Ulogujte se

Vučić: Gdje piše da je Kosovo suvereno?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je ambasadora SAD u Beogradu Kajla Skota zašto Amerika uopšte priča sa Srbijom, ako je Vlada u Prištini prava i gdje i u kojem aktu to piše.

Dačić: Kosovo više nije čedo Zapada, već problem

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da ne zna da li je tačna informacija da su SAD prekinule kontakt sa ministrom odbrane Kosova i navodi da je o tome saznao iz medija, ali podsjeća da američka administracija ne gleda više na Kosovo kao na svoje čedo već pokušava da bude objektivna.

Ljajić: Ramina izjava skandalozna

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je reakcija Vlade Albanije, koja se protivi da Telekom Srbija preuzme Telekom Albanija skandalozna.

Vučić: Odgovorno gradimo odnose sa BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH i dodao, povodom izjave novoizabranog hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati.

"Er Srbija" najbolja u regionu

Avio-kompanija "Er Srbija" ocijenjena je kao najbolja u Јugoistočnoj Evropi u ovoj godini, prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije "Erlajnrejtings".

Na području Like počela ekshumacija Srba stradalih u "Oluji"

Predstavnici Hrvatske danas su na području Ličko-senjske županije počeli ekshumaciju iz preostalih registrovanih grobnih mjesta na kojima su pokopani posmrtni ostaci Srba stradalih u hrvatskoj vojno-policijskoj akciji "Oluja", saopšteno je iz Komisije Vlade Srbije za nestala lica.

Subscribe to this RSS feed