Ulogujte se

Hrvatska- HDZ osvojio većinu u 12 velikih gradova

Vladajući HDZ osvojio je na jučerašnjim lokalnim izborima većinu u 12 velikih gradova, Socijaldemokratska partija u pet, dok Istarski demokratskih savez i Stranka rada i solidarnosti imaju većinu u po jednom gradskom vijeću, kao i dvije nezavisne liste, pokazuju privremeni neslužbeni rezultati.

Kako je Kosovo "zatrovalo" odnose SAD i Rusije

Vašington je "ponovio i produbio svoju balkansku grešku", nekoliko godina nakon intervencije u BiH, kada je intervenisao na Kosovu - rekao Ted Galen Karpenter u autorskom tekstu za američki "Nešenel intrest".

Hrvatska: Srbi da plate uklanjanje ostataka domova spaljenih u "Oluji"

Srbima izbjeglim iz Gospića stigli su računi u iznosu od 700 do 2.700 evra koje bi trebalo da plate Hrvatskoj kako bi tamošnje komunalne službe uklonile ruševine njihovih domova spaljenih u "Oluji". Računi su stigli po osnovu Zakona o građevinskoj inspekciji iz 2013. godine koji je lokalnim samoupravama omogućio uklanjanje ruševina o trošku vlasnika, piše "Blic".

Vučić: Ideja "Velike Albanije" opasna po stabilnost

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsjedavajući Komiteta Državne Dume Ruske Federacije za međunarodna pitanja Leonid Slucki razmotrili su situaciju u regionu Zapadnog Balkana i izrazili brigu zbog ideje tzv. "Velike Albanije", ukazavši na opasnost koju ona nosi po regionalnu stabilnost.

Vulinov odgovor na prijavu: Niste me uplašili!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin izjavio je povodom krivične prijave koju je "Udruženje branitelja domovinskog rata 91" podnijelo protiv njega Državnom tužilaštvu Hrvatske i Javnom tužilaštvu Srbije, da prijetnje nisu uplašile ni njega niti srpski narod.

Žarković: Hrvatska prikriva zločine nad Srbima

Predsjednik Udruženja Srba protjeranih iz zapadne Slavonije, Krsta Žarković, smatra da udruženje hrvatskih ratnih veterana podnošenjem krivične prijave protiv ministra u Vladi Srbije Aleksandra Vulina pokušava da amnestira od odgovornosti počinioce zločina nad Srbima i pažnju istražnih organa skrene u nekom drugom pravcu.

Subscribe to this RSS feed