Ulogujte se

Obilježen Dan policije

Pripadnici policijskih stanica u sastavu CJB Istočno Sarajevo obilježili su Dan policije i 25 godina MUP-a Srpske odavanjem počasti poginulim pripadnicima policije i polaganjem cvijeća na spomen-obilježja.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo i Boračke organizacije Istočna Ilidža položili su vijence na spomen-obilježje poginulim pripadnicima policije u Istočnom Novom Sarajevu i kod spomen-obilježja Zoranu Cvijetiću, prvom načelniku Centra službi bezbjednosti Sarajevsko-romanijsko-birčanske regije, koji je poginuo 1994. godine u Lukavici od snajperskog hica ispaljenog sa brda Mojmilo. U spomen-sobi u Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prislužene su svijeće za poginule pripadnike policije.

Predsjednik Boračke organizacije Istočna Ilidža Goran Šehovac rekao je da je Istočno Sarajevo sveto mjesto odakle su krenuli i vojska i policija u odbranu svog naroda.

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Pale položili cvijeće na spomen-obilježja poginulim pripadnicima policije. Načelnik SJB Pale Radovan Šarenac rekao je da je tokom ratnih dejstava od 1992. do 1995. godine poginulo osam pripadnika policijske stanice Pale.

Predstavnici Policijske stanice Sokolac posjetili su groblja na pet lokacija, prislužili svijeće i položili cvijeće na spomen-obilježja pripadnicima policije poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).