Ulogujte se

Upriličen Dan otvorenih vrata za mališane

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, danas je u organizaciji Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo upriličen Dan otvorenih vrata za učenike prvih i drugih razreda osnovnih škola "Petar Petrović Njegoš" i "Sveti Sava", te za djecu iz vrtića.


Portparol Centra javne bebjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da Ministarstvo unutrašnjih poslova i ove godine organizuje određene aktivnosti povodom Dana policije Republike Srpske, s tim što se ove godine obilježava i 25 godina postojanja policije.

"Pripadnici Jedinice za podršku izveli su nekoliko pokaznih vježbi, a predstavljena su i materijalno-tehnička sredstva koja policija koristi u svom radu, što je bilo veoma zanimljivo za naše najmlađe posjetioce", rekla je Tešićeva.

Ona je istakla da se danas organizuje Dan otvorenih dana i u drugim policijskim stanicama, a da sve te aktivnosti predstavljaju simboličan gest policije radi izgradnje što boljih odnosa sa građanima i jačanja i unapređenja partnerskih odnosa sa lokalnom zajednicom.

Na Palama će danas biti organizovan turnir u malom fudbalu u kojem, osim policijskih službenika, učestvuju i predstavnici lokalne vlasti, što je još jedan od načina saradnje sa lokalnom zajednicom.

Ona je napomenula da će sutra, kao i svake godine, biti organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi, za koju se prijavio veći broj policijskih službenika.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).