Ulogujte se

Tri lica teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Tri lica teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Sokolac-Knežina, u mjestu Maluš, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Nezgoda se dogodila juče u 7.30 časova, kada je vozač automobila "fijat stilo" čiji su inicijali J.G. izgubio kontrolu nad vozilom koje se zatim prevrnulo na krov.U nezgodi su, osim J.G., teško povrijeđena lica čiji su inicijali S.M. i D.M., nastanjena na području opštine Sokolac.

Povrijeđeni su prevezeni u Klinički centar "Kasindo" radi ljekarske pomoći.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Na osnovu naredbe Suda BiH, policijski službenici CJB Istočno Sarajevo u prisustvu policijskih službenika Brčko distrikta, juče su pretresli kuće i pomoćne objekte koje koristi lice čiji su inicijali S.M. iz Pala.

Tokom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji su predati policijskim službenicima Jedinice kriminalističke policije Brčko distrikta.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale juče su u 10.30 časova uhapsili S.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa.

Osumnjičeni je predat policijskim službenicima Policije Brčko distrikta.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).