Ulogujte se

Prijetnje smrću

Štićenik Kaznenopopravnog zavoda Foča čiji su inicijali R.S. poslao je pismo prijetećeg sadržaja ženi čiji su inicijali B.K., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti  Istočno Sarajevo.
Policiji u Foči juče je muškarac M.K. prijavio da je njegova majka B.K. dobila pismo od R.S. prijetećeg sadržaja, u kome su ozbiljne prijetnje po život i tijelo.

U saopštenju se navodi da policija preduzima mjere radi dokumentovanja predmeta.U mjestu Gornji Kotorac, Istočna Ilidža, policija je pronašla automobil "audi A4", koji je ukraden u noći sa 13. na 14. maj u Kantonu Sarajevo.

Vozilo je prevezeno na službeni parking policijske stanice i biće vraćeno vlasniku.

Policija na Palama juče je u saradnji sa Republičkom šumarskom inspekcijom, sprovela akciju "Šuma" i u mjestu Sumbulovac izvršila pregled postrojenja za preradu drveta u vlasništvu lica čiji su inicijali D.G., koje je u prethodnom periodu bilo zapečaćeno, i tom prilikom pronašla 20 trupaca za koje vlasnik nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju.

U toku je preduzimanje mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).