Ulogujte se

Načelnik CJB I. Sarajevo posjetio Opštinu Pale

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić sastao se danas sa načelnikom opštine Pale Miodragom Kovačevićem na prvom radnom sastanku, a u okviru posjeta opštinama koje su u nadležnosti Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Načelnik Kosorić je tokom današnje posjete iznio svoje planove u smislu unapređenja rada policije u zajednici i dodatnog pokrivanja opština video nadzorom i istakao da su bezbjednost građana, zaštita njihove imovine kao i održavanje javnog reda i mira, prioritetni  zadaci policije.

 „MUP RS je ministarstvo svih naših građana“, istakao je Kosorić, i dodao da će policija u narednom periodu preduzeti sve potrebne mjere i aktivnosti da bezbjednost građana podigne na što veći nivo.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je rekao da je ova lokalna zajednica i do sada imala dobru saradnju sa Centrom javne bezbjednosti Istočno Sarajevo i policijskom stanicom i izrazio zainteresovanost za predložene načine unaprijeđenja saradnje.

„Pale je univerzitetski i turistički grad u kojem tokom školske godine i turističke sezone borave brojni posjetioci što određuje  pojačan i specifičan  angažman u smislu bezbjednosti“ rekao je Kovačević i dodao da je imidž bezbjednosti veoma bitan za ovaj grad.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).