Ulogujte se

Ćosić: Stručnom analizom riješiti pitanje CJB

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić nada se da će rezolucije njegove opštine i opštine Pale o sjedištu Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo otvoriti jedan proces i razgovor, gdje će se na bazi stručne analize doći do konačnog rješenja.
"Uvažavam mišljenje i želju ljudi sa Pala da Centar ostane kod njih, ali želimo da otvorimo proces i da se na osnovu stručne analize donese odluka o smještaju Centra", rekao je Ćosić novinarima.On je dodao da je u interesu da bezbjednosna situacija, ne samo u ovoj opštini, već na području grada Istočno Sarajevo, bude najbolja u Republici Srpskoj s obzirom na specifičnost grada i njegovu organizaciju.

Ćosić je istakao da u Istočnom Novom Sarajevu žele da sjedište CJB-a bude u ovoj opštini, poručivši da oni nemaju ništa protiv ukoliko se drugačije pokaže, ali da samo traže otvaranje razgovora o ovom pitanju.

"U ovo treba da se uključi i grad Istočno Sarajevo i rukovodstvo opština u sastavu grada i da razgovaramo. Zatvaranjem vrata i nekim osuđujućim rezolucijama nećemo ništa riješiti", rekao je Čosić.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).