Ulogujte se

Vuković i Lučić uputili novogodišnju čestitku građanima Istočnog Sarajeva

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i predsjednik Skupštine grada Miroslav Lučić uputili su novogodišnju čestitku građanima Istočnog Sarajeva i poručili da će predstavnici gradske vlasti nastaviti da rade na unapređenju kvaliteta života u našem gradu.

„Građanima Istočnog Sarajeva upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajuće godine, uz želju da ih u novoj, 2020. godini, prate dobro zdravlje, lična, porodična sreća i poslovni uspjesi“, navedeno je u čestitki.

„Za Gradsku upravu Istočnog Sarajeva ovo je bila još jedna uspješna godina, zadržali smo pozitivno poslovanje, finansijsku, političku stabilnost i nastavili da redovno ispunjavamo obaveze prema svim budžetskim korisnicima. U našem gradu, u svim opštinama, ovo je bila godina značajnih investicija. Naredne godine završićemo važne projekte i nastaviti da radimo na kontinuiranom razvoju Istočnog Sarajeva“, istakli su Vuković i Lučić.

„Nastavićemo da, u skladu sa svojim nadležnostima, unapređujemo kvalitet života u našem gradu, prvenstveno kad je riječ o obrazovanju, kulturi i sportu, te predano raditi na promociji i afirmaciji Istočnog Sarajeva“, poručili su predstavnici Gradske uprave u novogodišnjoj čestitki građanima.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).