Ulogujte se

Povremeni prekidi u vodosnabdijevanju

Komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Novo Sarajevo obavještava korisnike da će u večernjim i noćnim časovima dolaziti do pada pritiska u mreži ili privremenog prekida u vodosnabdijevanju.

„Kako kratkotrajne padavine nisu dale veće rezultate na dotoku izvora Tilava, suočeni smo sa novim periodom bez padavina koji stvara probleme u tehnološkom procesu prerade vode na filter postrojenju“, saopšteno je iz ovog preduzeća.

S ciljem zaštite filter postrojenja i akumuliranja dovoljne količine vode za naredni dan, preduzeće će biti prinuđeno da u večernjim i noćnim časovima pristupa prigušenju glavnog transportnog cjevovoda.

Ove mjere osjetiće potrošači u ulicama Cara Lazara, Karađorđeva, Cara Dušana, naseljima Gornji Kotorac, Krupac, dio Toplika, te naseljima koja su na pumpnim postrojenjima Donje Mladice, Gornje Mladice, Prljevo Brdo, Đukića Potok, Ivanići, kao i u stambenim zgradama od četvrtog sprata i više.

Iz komunalnog preduzeća apeluju da potrošači budu maksimalno racionalni pri trošenju vode kako bi se moglo obezbijediti kontinuirano vodosnabdijevanje za sve korisnike.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).