Ulogujte se

Humanitarna akcija za Ivanu Bjelogrlić

Učenici Srednje medicinske škole i članovi Farmaceutske sekcije „Farmakon“ iz Istočne Ilidže organizovali su danas u Istočnom Sarajevu humanitarnu akciju za trogodišnju djevojčicu Ivanu Bjelogrlić, za čije liječenje u inostranstvu je hitno potrebno 250.000 evra.

U okviru humanitarne akcije članovi sekcije i učenici Srednje medicinske škole prodavali su kozmetičke preparate koje su sami napravili na sekciji.

Član „Farmakon“ sekcije Sara Đogić rekla je da prodajom različitih vrsta farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda prikupljaju novac za nastavak Ivaninog liječenja, koja boluje od malignog tumora bubrega, koji se nakon mnogih terapija ipak nastavio širiti.

-Građani Istočnog Sarajeva po simboličnim cijenama mogu kupiti sapune za svakodnevnu higijenu, piling sapune, šampone za jačanje kose, kreme za njegu lica, kreme protiv bora, kreme za bubuljice, labela za usne – navela je ona.

Đogićeva je pozvala građane da doniraju novac za nastavak Ivaninog liječenja, jer, kako kaže, nečije malo nekom znači mnogo, a donatorska kutija nalazi se na njihovom štandu u Spasovdanskoj ulici i Tržnom centru „Tom“ u Istočnom Novom Sarajevu. Prema njenim riječima, ova djevojčica ujedinila je sve građane ne samo Istočnog Sarajeva i Republike Srpske, već i cijele BiH.

Za novčanu pomoć za liječenje Ivane Bjelogrlić, jedinice Nine i Jelenka, otvoren je namjenski žiro račun u Intesa Sanpaolo banci Sarajevo, broj 1541029988405703.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).