Ulogujte se

Srpska na prvom mjestu

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je Srni da mu je Republika Srpska na prvom mjestu i da je u interesu građana i Srpske učestvovao na tribini u Istočnom Sarajevu, na poziv srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, i razgovarao sa predstavnicima društvenog, poslovnog i političkog života ovog dijela Republike.

Komentarišući saopštenje SDS-a da se neće odazvati pozivu srpskog člana Predsjedništva BiH koje je kasnije uklonjeno sa veb-sajta te stranke, Bjelica, koji je potpredsjednik SDS-a, kaže da nije razmišljao o tome i da je skupu prisustvovao da bi razgovarao o projektima opštine Sokolac u interesu građana koje predstavlja.

On ističe da je od Dodika dobio obećanje da će podržati niz projekata na području opštine Sokolac, vrijednih nekoliko desetina miliona KM, što je najbitnije za ovu lokalnu zajednicu i njene građane.

Bjelica je naveo da je Dodika pitao i o trasi auto-puta Beograd-Sarajevo i dobio odgovor da će biti rađeno prema dokumentima Republike Srpske predviđenom trasom od Višegrada, Ustiprače, Rogatice, Podromanije i Ljubogošte.

On naglašava da je do sada imao korektnu saradnju sa svim nivoima vlasti u Republici Srpskoj i BiH i odazivao se pozivima za razgovore u Savjetu ministara i svih drugih nivoa vlasti u Srpskoj i BiH gdje je bilo riječi o razvojnim projektima i problematici koju treba zajednički rješavati.

U Istočnom Sarajevu sinoć je, u organizaciji srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, održana tribina kojoj je prisustvovalo oko 250 predstavnika društvenog, poslovnog i političkog života grada Istočno Sarajevo.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).