Ulogujte se

Pale: Pomoć za višečlane prodice i socijalno ugrožene

Na Palama je danas, u organizaciji Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a, uručeno 20 paketa školskog pribora i udžbenika višečlanim prodicama i 15 paketa humanitarne pomoći socijalno ugroženim stanovnicima ove lokalne zajednice.

Potpredsjednica Aktiva žena SNSD-a za Izbornu jedinicu osam Sanja Kovačević kaže da Vlada Srpske posredstvom Ministarstva prosvjete i kulture od 2007. godine obezbjeđuje besplatne udžbenike za učenike prvog i drugog razreda, a ove godine biće podijeljeno oko 20.000 besplatnih udžbenika.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale Boško Јugović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da ovaj odbor može pomoći višečlanim porodicama sa troje i više djece kojima nedostaju udžbenici.

- Čast nam je i zadovoljstvo što možemo pomoći jer su djeca naše bogatstvo. Nadamo se da će nam se pridružiti svi ljudi dobre volje koji su u mogućnost da pomognu. Takođe, zahvaljujući pomoći određenim privatnim preduzećima danas su podijeljeni paketi. To su paketi za jednokratnu pomoć porodicama koje su lošeg imovinskog stanja - rekao je Јugović.

Ugledni privrednik iz Pala Ljubomir Mrda kaže da mu je veliko zadovoljstvo što može da učestvuje u humanitarnim akcijama, pogotovo u onima koje se odnose na porodice sa troje ili više djece, socijalno ugroženima i bolesnima.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).