Ulogujte se

Јahorina: Otvoren Festival 84

Na Јahorini je u organizaciji Egzit tima, otvoren Festival 84. Na planini je postavljeno pet bina i sve je spremo za festival. Organizatori poručuju zabava može da počne.

Nakon Novog Sada, Temišvara, Budve i Umaga, prvi put i Egzit festival na Јahorini. Organizatori obećavaju dobar provod i druženje uz najveća svjetska i domaća muzička imena.

Dušan Kovačević, organizator "Egzit festivala 84" Јahorina, kaže da je festival simbolično nazvan 84 upravo po olimpijadi 84.

- Želimo da podsjetimo šta sve možemo da uradimo i koje visine možemo da dostignemo kada ovaj region diše zajedno, dodaje Kovačević.

Festival je svečano otvorio simboličnim paljenjem festivalskog plamena proslavljeni skijaš Bojan Križaj.

Punu podršku u organizaciji pružio je i Olimpijski centar Јahorina.

- Vjerujte, imao sam veliku tremu 84. kad sam pričao u ime svih sportaša. Moram da kažem da mi ni danas nije baš svejedno, toliko je ovdje ljudi, toliko prijatelja skijanja, ističe Križaj.

- Ponosni smo što su oni odabrali nas kao destinaciju, jer je baš Јahorina spoj skijanja i dobre zabave i uptavo to možete naći od danas na Јahorini, naglašava Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra "Јahorina".

Egzit festival 84 trajaće do nedjelje za kada je predviđena dnevna zabava i opraštanje od svih učesnika do naredne godine.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).