Ulogujte se

"SDA će ozbiljno razmotriti izbor Božovića"

Kolegij Stranke demokratske akcije (SDA) ozbiljno će razmatrati pitanje potvrđivanja imenovanja Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine uoči sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zakazane za 16. januar.

  • 0

Optužnica protiv predsjednika BORS za ratne zločine

Tužilac Posebnog odjela za ratne zločine Tužilaštva BiH podigao je optužnicu zbog pomaganja u zločinu u Srebrenici protiv Milomira Savčića (60), predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske (BORS).

  • 0

Na granici BiH u buradima nađeno oružje

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine u saradnji sa službenicima Policijske uprave Orašje, 29. decembra 2019. godine, u blizini Graničnog prelaza Orašje pronašli su rastavljeno vatreno oružje.

  • 0

Posebna sjednica NSRS o Programu reformi

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatrana informacija o Programu reformi, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, biće održana danas u Banjaluci.

  • 0

Dragan Mektić u Tužilaštvu BiH

Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu, stigao je u Tužilaštvo BiH. Pozvan je zbog istrage o projektu regionalnog karaktera u kojem su učestvovale BiH i Crna Gora, a koji je finansirala Evropska unija.

  • 0

Izbor Draška Aćimovića unio nemir u DNS

Potpredsjednik DNS Darko Banjac danas se protivio odluci da Draško Aćimović bude kandidat za ministra u Savjetu ministara BiH, ali je kako BN saznaje, podržao taj izbor Marka Pavića.  

  • 0

SDS prikuplja potpise protiv Programa reformi

Predstavnici Srpske demokratske stranke su danas započeli prikupljanje potpisa u okviru inicijative „Imam pravo da znam", čiji je cilj javno objavljivanje Programa reformi Bosne i Hercegovine. Prije slanja ovog dokumenta u Brisel, kažu u SDS-u, mišljenje o njemu mora dati i Narodna skupština Republike Srpske.

  • 0
Subscribe to this RSS feed