Ulogujte se

Cvijanović: Opozicija je došla do političkog dna

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da današnja izjava predsjednika PDP-a Branislava Borenovića da može biti "ućutkan nekim sredstvima, možda, likvidacijom", pokazuju da je opozicija došla do dna, da više nije sposobna da vodi politiku, već samo pokazuje lični očaj.

"Svako ko je imao bilo kakvu dilemu vidi da je to potez očajnika koji više nema šta javnosti da ponudi, osim da priča takve gluposti kako mu neko prijeti ili će mu prijetiti likvidacijom ili slično", rekla je Cvijanovićeva u Modriči, komentarišući Borenovićevu izjavu da "predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik možda sprema njegovu likvidaciju", kao i inicijativu opozicije za smjenu Vlade.

Premijer Srpske tvrdi da je opozicija "politička olupina, grupa očajnika" koja više nema šta da kaže građanima, te da su sve radili naopako. Prema njenim riječima, u Sarajevu su prokockali veliku priliku da se tamo bore za interese Republike Srpske, da kažu šta su interesi Srpske i da budu servis građanima Srpske, ali su svi ti vrli ministri iz Srpske koji tamo sjede, istovremeno, servis građanima Federacije BiH.

Cvijanovića je rekla da bi Borenoviću, lideru NDP-a Draganu Čaviću i ostalim opozicionarima koji pozivaju Dodika na verbalni duel to odgovaralo jer bi im, kako je naglasila, porasla cijena s obzirom na to da bi raspravljali sa predsjednikom Republike i SNSD-a, partije koja je duplo veća od svih njihovih zajedno.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).