Bogdanić, Narajan: Uspješna saradnja ministarstva i Unicefa

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić i novimenovani predstavnik Unicefa u BiH Gita Narajan ocijenili su da je u okviru dogogodišnje uspješne saradnje urađeno mnogo na unapređenju zdravlja najmlađih, te istakli da će biti nastavljena saradnja na jačanju kapaciteta centara za socijalni rad, posebno u radu sa djecom.

Bogdanić i Narajanova saglasili su se da je dosta učinjeno i na promociji imunizacije, ranog rasta i razvoja djece, unapređenja ishrane kod djece i dojenja.

Naglašena je i uspješna saradnja u oblasti jačanja kapaciteta socijalnih radnika, jačanja hraniteljstva i trasformacije ustanova za zbrinjavanje djece, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja Republike Srpske.

Narajanova je rekla da je izuzetno zadovoljna rezultatima zajedničkog rada sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Srpske.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik ministra za javno zdravstvo Amela Lolić i pomoćnik ministra za resor socijalne, porodične i dječije zaštite Branka Sladojević.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).