Ulogujte se

Dodik: U Bijeljini smo učinili mnogo

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je zahvaljujući ovoj stranci u proteklih nekoliko godina u Bijeljini učinjeno mnogo, a u različite projekte investirano više od 200 miliona KM.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je zahvaljujući ovoj stranci u proteklih nekoliko godina u Bijeljini učinjeno mnogo, a u različite projekte investirano više od 200 miliona KM.

"Dolazimo sa obrazom u Bijeljinu, jer smo učinili mnogo proteklih godina na poboljšanju infrastrukture, uslova obrazovanja i mnogo čega drugog. Pokazali smo da smo veoma solidarni u nesreći koja je zadesila ovaj kraj", rekao je Dodik danas u Bijeljini.

On je uoči proširenog radnog sastanka Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina rekao novinarima da Vlada Republike Srpske, predvođena Željkom Cvijanović i SNSD-om, nije oklijevala da pomogne svim ljudima koji su bili ugroženi u Republici Srpskoj, a pogotovo u Bijeljini.

"Dolazimo da se dogovorimo kako ući u predizbornu kampanju i doći do podrške ljudi koji podržavaju SNSD do pobjede, koju očekujemo. Nas interesuju fer i pošteni izbori i samo poštena pobjeda. Želimo da se takmičimo na političkom planu, a to znači na planu ideja, programa i onoga što je učinjeno. Mi smo oni koji imamo šta da pokažemo", rekao je Dodik.

On je rekao da je u Bijeljini u posljednjih nekoliko godina investirano oko 200 miliona KM, ističući izgradnju obilaznice i druge projekte.

"Nastojimo da politički u miru i toleranciji dočekamo ove izbore i pokažemo da smo zreli da narod ima demokratske izbore i tolerantne i legitimne institucije", rekao je Dodik.

Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da se stranačke aktivnosti u SNSD-u odvijaju svakodnevno i na svim nivoima.

"Spremni smo za izbore, što ćemo i pokazati", rekla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Miroslav Milovanović rekao je da je cilj ove stranke da dođe do rezultata iz 2010, a to je pobjeda na svim nivoima.

Izvor: Srna

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).