Ulogujte se

Govedarica: Miloradu Dodiku svašta može stati "pod kožu"

Član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica je kazao da se Dodik očigledno ničega ne stidi, navodeći staru izreku "svašta mu može pod kožu stati".

Nakon što su opozicione strane iz Republike Srpske još u petak demantovale da su dobile na uvid Program reformi BiH, Milorad Dodik se već tri dana ne oglašava – istakao je član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica komentarišući izjave srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Najgora vrsta morala kod jednog čovjeka je ona vrsta morala koja se ničim ne može poljuljati. Dodikove moralne vrijednosti poslije beskrupulozne laži koju je saopštio javnosti u kojima je rekao kako je tajni dokument Predsjedništva BiH dostavio mnogim važnim ljudima iz opozicije predstavlja vrhunac bezobzirnosti jedne moralno dekadentne ličnosti“ – kazao je Govedarica, bivši predsjednik SDS-a.

Član Predsjedništva SDS je kazao da se Dodik očigledno ničega ne stidi.

„Što bi rekla stara izreka, svašta mu može pod kožu stati“ – naglasio je Govedarica.

Govedarica je kazao da kada se čovjek osjeti toliko svemogućim u društvu zahvaljujući političkoj moći onda ne čudi kada izgubi predstavu o sopstvenoj realnosti tako da laž postaje njegovo prirodno stanje.

„Svakako, koristim priliku da još jednom pozovem srpskog člana Predsjedništva BiH da taj fantomski dokument objavi kako bi građani Republike Srpske imali jasnu sliku šta je on to potpisao a ne da taj dokument krije od svog naroda. Ne treba da ga objavljuje javnosti kada NATO da saglasnost na njega. Tada će biti kasno“ – zaključio je Govedaric

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).