Ulogujte se

Sahranjen Slaviša Krunić

Јecaji, suze i tuga ispunili su lokalno groblje Glamočani na kojem je sahranjen Slaviša Krunić. Kolona duga više od četiri kilometra i u kojoj je bilo nekoliko hiljada ljudi došla je da na vječni počinak isprati Krunića. Kovčeg su pratili i pripadnici Krunićevog Sektor sekjuritija.

Opelo je održalo držalo osam sveštenika. Sveštenik Miodrag rekao da se uz molitvu opraštamo od Slaviše i to u sedmici kada je Isus Hrist stradao.

– Mi se imamo čemu nadati, a to je carstvo nebesko. Razumnom čovjeku je dosta da podigne pogled i vidi sve ove ljude da zna od kakvog se čovjeka opraštamo. Mnoge je ljude zadužio, bio je dio crkve i zato smo se danas svi sabrali – rekao je sveštenik Miodrag zahvalivši u ime porodice svima koji su došli.

U opraštajnim govorima koji su pročitani podsjetilo se da je Slaviša rođen u Banjaluci, u gradu koji je najviše volio. Slaviša je imao osjećaj za male ljude i sela. Imao je veliko srce.

- Slavišu ćemo pamtiti kao čovjeka sa puno vjere u čovjeka. Svima nam je napravio stazu da idemo samo naprijed. Djela Slaviše Krunića nikada nećemo zaboraviti – riječi su kojima su se građani opraštali od Krunića.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).