Ulogujte se

Priveden Davor Dragičević

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su priveli Davora Dragičevića, saznaje RTRS.

Darko Novković načelnik Sektora krim policije Policijske uprave Banjaluka potvrdio je da je Dragičević uhapšen jer mu policija juče nije mogla uručiti poziv na saslušanje.

"Hapšenje je uslijedilo zbog odbijanja poziva i krivičnog djela ugrožavanja bezbjednosti", objasnio je Novković za portal Srpskainfo.

Ranije su iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili da su njihovi policijski službenici pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka priveli jutros lice D.D. u Banjaluci u cilju dokumentovanja krivičnog djela "ugrožavanje sigurnosti".

Davora su jutros u pratnji tri policijska auta dovezli u PU Banjaluka.

Dragičević je kako nezvanično saznajemo pokušao i da pobjegne automobilom kroz centar grada, ali je ubrzo priveden u policiju.

Mediji pišu da je prilikom privođenja uzvikivao da su policajci ubili Davida.

Ubrzo je pred policiju došla i Hitna pomoć.

Davor Dragičević juče je odbio da primi poziv za saslušanje zbog ugrožavanje bezbjednosti ministra policije Srpske Dragana Lukača i visokih funkcionera MUP-a.

Tužilaštvo je prije nekoliko dana protiv Davora Dragičevića i još 19 osoba, podnijelo krivične prijave zbog okupljanja ispred Narodne skupštine Republike Srpske 17. decembra, u vrijeme održavanja Posebne sjednice.

Nakon jutrošnjeg privođenja Dragičevića u Policijsku upravu su se sami počeli prijavljivati i ostali, kako bi dali izjavu.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).