Ulogujte se

Ranjeni muškarac iz Kuljana i dalje na aparatima, prognoze preuranjene

Četrdesetdevetogodišnjak čiji su inicijali S.M., koji je ranjen iz vatrenog oružja u banjalučkom naselju Kuljani, i dalje je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Sve prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem muškarca S.M., koji je u subotu, 14. jula, zadobio prostrelnu ranu grudnog koša i povrede abdominalnih organa, za sada su preuranjene, potvrđeno je Srni u UKC.

Načelnik u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Darko Golić i glavni dežurni ljekar na Odjeljenju hirurgije Milan Simatović rekli su da je danas planirana dodatna dijagnostika.

Iz UKC su ponovili da je S.M. u subotu, 14. jula, u 19.45 časova dovezen sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu UKC-a, te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Iz banjalučke policije ranije je saopšteno da je policija tog dana oko 19.20 časova uhapsila N.Š. /65/ iz Banjaluke zbog sumnje da je pucao iz pištolja na četrdesetdevetogodišnjaka u dvorištu njegove porodične kuće u naselju Kuljani.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).