Ulogujte se

Dodik: Slučaj Dragičević rješavati u institucijama, a ne na ulicama i trgovima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da podržava održavanje posebne sjednice Narodne skupštine na kojoj će se raspravljati o bezbjednosti i slučaju tragično preminulog Davida Dragičevića.Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da vlast nema potrebe da se plaši priče kada je u pitanju slučaj Dragičević jer je kako je, kako je istakao, stav i rukovodstva Srpske i SNSD-a da je bezbjednosna situacija u državi dobra i da nema njenih vidljivih ugrožavanja.

Dodik je rekao da je porodici Dragičević do sada kao predsjednik Republike pružio svu traženu podršku, te dodao da institucije treba da daju odgovore u vezi sa svim nejasnoćama a ne da se to dešava na trgovima i ulici.

"Naravno da ima pojedinačnih slučajeva koji traže odgovore i rad državnih instituacija, ali takvi slučaevi treba da se vode na zakonit način koji ne može da podliježe ni ulici, ni trgovima. Ako se u slučaju Dragičević pojavi neko od strane državnih organa koji nije obavljao svoj posao onako kako treba, a tih podataka još uvijek nema, biće preduzete mjere odgovornosti", istakao je Dodik.

Predsjednik Srpske je naglasio da pod pritiskom opozicije ne žele da vrši bilo kakvo preduzimanje mjera, ali ukoliko neko predoči dokaze, za i najmanji propust, mjere će biti preduzete.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).