Ulogujte se

Smijenjeni komandir Policijske stanice lauš i njegov zamjenik

Direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum na zahtjev ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača smijenio je komandira banjalučke Policijske stanice – Lauš i njegovog zamjenika, a jedan inspektor iz ove stanice je prema rješenju načelnika banjalučke Policijske uprave suspendovan. Protiv njih će biti pokrenut unutrašnji postupak s ciljem utvrđivanja postojanja odgovornosti.

Navedene mjere preduzete su, jer ovi policijski službenici nisu blagovremeno preduzeli mjere i radnje u vezi sa prijavom od 18. marta ove godine da je nepoznato lice izvršilo krađu u ulici Velibora Janjetovića broj 11.

U kasnijoj istrazi ovo krivično djelo dovedeno je u vezu sa tragično nastradalim Davidom Dragičevićem, ali u vrijeme prijave ova dva slučaja se nisu mogla dovesti u vezu, navodi se u saopštenju MUP-a Srpske.

Podsjećamo,ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač zatražio je danas od direktora Policije Darka Ćuluma da preduzme mjere prema policijskim službenicima Policijske stanice Lauš koji nisu blagovremeno preduzeli potrebne mjere i radnje u vezi sa prijavom od 18. marta da je nepoznato lice izvršilo krivično djelo krađa u ulici Velibora Janjetovića 11, u Banjaluci.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).