Ulogujte se

Mihailović Mektiću - Ili se javno izvinite ili objavite dokaze

Otvoreno pismo "ministru bezbjednosti".

Poštovani gospodine Mektiću,

Vaše selektivno pamćenje  namjerno ili ne, potpuno je nevažno, vrijeđa zdrav razum svakoga čije sjećanje dopire bar 18 mjeseci unazad. Naime, tada ste tvrdili da je savjetnik Mladena Bosića, Nebojša Vukanović, sastajući se sa Goranom Suvarom radio novinarsko-istraživački posao, iako mu je uručio 50 hiljada evra, zajedno sa još jednim visokopozicioniranim članom SDS-a Bojom Gašanovićem. Uručivanje novca je snimljeno i objavljeno.

Danas tvrdite da sam ja davao novac Goranu Suvari. Bez ijednog dokaza, osim riječi čovjeka koji je najbliže sarađivao sa Goranom Suvarom i to upravo na "poslu" sa SDS-om u koji je vrlo aktivno bio uključen i Vaš tadašnji šef partije Mladen Bosić. Iako su tada postojali dokazi, Vi se niste zapitali odkud novac Nebojši Vukanoviću, kako su ga on i Bojo Gašanović prenijeli preko granice i zašto je urađen baš dogovor o diskreditaciji jednog čovjeka, o čemu ste na pres konferenciji okrenuli teze.

Pozivam Vas da se javno izvinite ili da objavite dokaze o tome što ste tvrdili, jer će te svakako to morati da učinite na sudu, budući da ovakvo javno obraćanje i pominjanje mog imena, bez dokaza, a napominjem da u životu nisam vidio toliki novac, doživljavam kao obilježavanje jednog novinara kod svih onih koji misle kao Vi i stavljanjem mete na čelo. Napominjem da smo u proteklih dvije godine, kao nikada do sada, primili ogroman broj prijetnji, pominjanja porodice i slično. I ja i novinari RTRS-a, što smo uredno prijavljivali MUP-u Republike Srpske.

Lično mislim da ste obična budaletina, oprostite na izrazu, potpuno nedostojna mjesta na kojem sjedite i to nam, na žalost, dokazujete svaki dan.

Glavni urednik infomrativnog programa Radio-televizije Republike Srpske Siniša Mihailović

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).