Ulogujte se

Otvorena hidroelektrana "Žiraja dva"

Ministri Republike Srpske prisustvovali su danas svečanom otvaranju male hidroelektrane "Žiraja dva" u Bijelom Bučju kod Blatnice u opštini Teslić.

  • 0

Trebinje: Do kraja godine zgrada za izbjegla i raseljena lica

U Trebinju će do kraja godine početi izgradnja stambene zgrade sa 48 stanova za izbjegla i raseljena lica, nakon čega će biti raspušten jedini kolektivni smještaj na području grada u Lastvi, za čijih 15 korisnika će biti trajno riješeno stambeno pitanje.

  • 0

Ivanić: Zajedničke institucije BiH opterećene paralelizmom

Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Mladen Ivanić, izjavio je da u zajedničkim institucijama BiH i dalje postoje elementi paralelizma koji su dominirali u periodu kada je Bakir Izetbegović pokušao da pokrene reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid.

  • 0

Cvijanović: Aranžman sa MMF-om zvanično nije raskinut

Aranžman s MMF-om nije raskinut, ali smo upozoreni da se on mora preispitati i eventalno pristupiti zaključenju nekog novog aražmana, ukoliko svi nivoi vlasti ne izvrše obaveze po svim tačkama, izjavila je predsjedica Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, danas u Banjaluci.

  • 0

Kostajnica: Nema epidemije mišije groznice

Na području opštine Kostajnica, uprkos nekoliko evidentiranih slučajeva mišije groznice, nema razloga za proglašenje epidemije, rekao je Srni direktor Doma zdravlja Kostajnica Zoran Torbica.

  • 0

Porodice i dalje trpe nerad Instituta za nestala lica i Tužilaštva BiH

Porodice poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske i dalje trpe nerad Instituta za nestala lica i Tužilaštva BiH koji su do sada malo uradili na pronalasku njihovih najmilijih i žalosno je da se o tome govori godinama nakon rata, rekao je predsjednik Odbora za traženje zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Srpske Marko Grabovac.

  • 0

Mektić: Migraciona kretanja mogu iskoristiti i teroristi

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić upozorio je na današnjem Salcburg forumu u Budimpešti na opasnost da radikalne grupe, kao i teroristi, mogu iskoristiti migraciona kretanja, što iziskuje dodatno jačanje operativne saradnje policijskih službi regiona i EU.

  • 0

"Muslimansko bratstvo" i vehabije potpuno kompromituju Izetbegovića

Ozbiljne istrage o uzrocima i vezama islamskih radikala koje se vode u Njemačkoj, Austriji, Italiji ili Francuskoj, kao i enegičniji stav velikih zemalja protiv islamskog radikalizma i "Muslimanskog bratstva", sve više brinu predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, koji je tokom i nakon rata bio u najbližim vezama s tim "bratstvom", ali i iranskim obavještajnom službom, piše "Dnevni avaz".

  • 0
Subscribe to this RSS feed