Ulogujte se

Otvoren TC Delta planet

U Banjaluci je uz prisustvo velikog broja zvanica svečano otvoren tržni centar Delta planet.

  • 0

Potpisan ugovor za izgradnju prve faze auto-puta na koridoru Pet ce

Predstavnici preduzeća Autoputevi Republike Srpske i konzorcijuma koji čine kompanije Integral inženjering iz Laktaša i Granit iz Skoplja potpisali su danas u Banjaluci ugovor o izgradnji prve faze auto-puta na Koridoru Pet ce kroz Republiku Srpsku, na pravcu između petlji Јohovac /Tovira/ i Rudanka /Kostajnica/, u vrijednosti 62,5 miliona evra.

  • 0

Vasić: Bošnjaci će odugovlačiti koliko god je moguće

Član Glavnog odbora SNSD-a Rajko Vasić smatra da će lider SDA Bakir Izetbegović i Sarajevo učiniti sve da onemoguće Republiku Srpsku i Milorada Dodika, kao predsedavajućeg Predsjedništva BiH, da u svom prvom naletu formiraju vlast na zajedničkom nivou, te da je očigledno njihov plan da se odgodi formiranje Savjeta ministara koliko je god moguće.

  • 0

Isti položaj migranata u BiH i Srba povratnika u FBiH

Položaj migranata u BiH i Srba povratnika u Federaciju BiH je isti - i jedni i drugi su u lošoj poziciji, "lutaju", traže poslove i bolji život, rekao je za Srnu predsjednik Inicijativnog odbora krovne asocijacije Srba u FBiH Mile Marčeta. Marčeta smatra da ni jedni, ni drugi nisu dobrodošli.

  • 0

Kovačević: Švarc-Šiling bio i ostao prijatelj i lobista bošnjačke strane u BiH

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je danas da izjave bivšeg visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Kristijana Švarc-Šilinga u kojima govori o mogućnosti izbijanja rata u BiH pokazuju da je, bez obzira na njegove godine i iskustvo, riječ o veoma neodgovornom čovjeku koji je ostao samo prijatelj i lobista jedne strane u BiH - bošnjačke.

  • 0

Preminuo Zdravko Krsmanović

Potpredsjednik Narodnog demokratskog pokreta Zdravko Krsmanović preminuo je u 62. godini nakon kraće i teške bolesti. Krsmanović, koji je i nekadašnji načelnik opštine Foča i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, preminuo je protekle noći.

  • 0
Subscribe to this RSS feed