Ulogujte se

Cikotić osumnjičen da je oštetio budžet BiH za 6,3 miliona KM

Tužilaštvo BiH sumnjiči bivšeg ministra odbrane BiH i aktuelnog savjetnika bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Selmu Cikotića da je prodajom viškova naoružanja i vojne opreme zagrebačkoj firmi "Skaut" oštetio budžet BiH za oko 6,3 miliona KM, saznaje "Dnevni avaz".

  • 0

LAVROV U BANjALUCI

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov posjetiće danas Republiku Srpsku. Posjetu Lavrova Banjaluci možete pratiti u specijalnoj emisiji RTRS-a , od 14.40 časova.

  • 0

Sutra zabrana saobraćaja i prevoza eksplozivnih materijala

Na području Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva, Banjaluke i Laktaša sutra će biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju zbog posjete ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

  • 0

Pronađeno 40 migranata iz Pakistana

U mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla 40 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • 0

Dodik i Vulin u posjeti "Orlu" u Bijeljini

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin u posjeti su Akcionarskom društvu za proizvodnju i remont "Orao" u Bijeljini.

  • 0

Košarac: Kormakova dio sarajevske ekipe koja je "napakovala" sankcije Špiriću

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je da američka ambasadorka u Sarajevu Morin Kormak u svojim istupima za medije nije pružila nikakav ozbiljan dokaz kojim bi opravdala odluku o uvođenju sankcija Nikoli Špiriću i njegovoj porodici.

  • 0

Dodik-Fild: Srpska posvećena evropskim integracija

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je tokom današnjeg razgovora sa britanskim ambasadorom u BiH Metjuom Fildom u Banjaluci da je Srpska ispunila sve obaveze iz Reformske agende i da je veoma posvećena evropskim integracijama.

  • 0

Potjernica za drugim napadačem na novinara Kovačevića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

  • 0

Suđenje za zločine nad Srbima u Orašju 1992.

U nastavku suđenja desetorici optuženih za zločine nad Srbima u Orašju 1992. godine, svjedok Tužilaštva BiH Ljubomir Pavić rekao je da je njegov brat Vid poginuo od granate dok je pokušavao da spasi brata Čedomira kojeg je druga granata teško ranila kada su odvedeni iz logora da kopaju tranšee.

  • 0
Subscribe to this RSS feed