Ulogujte se

Đokić: Srbi u BiH imaju jasan identitet

Predsjednik SP Petar Đokić ocijenio je da je izjava predsjedavajućeg Savjeta ministara Denisa Zvizdića u kojoj je Srbe nazvao "bosanskim" provokacija, od koje Zvizdić, ali i svi drugi, treba da odustanu.

  • 0

Višković: Stav Srpske o NATO-u jasno iskazan kroz Rezoluciju

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Srni da je stav Srpske i njenog parlamenta o putu BiH ka NATO-u jasno iskazan kroz Rezoluciju o vojnoj neutralnosti, te da se o tom pitanju ništa nije promijenilo.

  • 0

Pobjednička parola - Republika Srpska na prvom mjestu

"Hoću da stavim Republiku Srpsku na prvo mjesto, a da bi to bilo treba mi Željka Cvijanović za predsjednika Republike, treba mi Vlada Republike Srpske i svi ljudi u zajedničkim institucijama koji će jedinstveno djelovati na paroli – Republika Srpska na prvom mjestu, a ne BiH. Za Srbe je to pobjednička parola", rekao je Dodik za TV "Hepi".

  • 0

Grujičić: Zvizdić obećao dva miliona KM, a Šarović bio upoznat o tome

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je Srni da nije tačno da ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović nije upoznat da su iz Savjeta ministara BiH obećana dva miliona maraka za pomoć Srebrenici, te naglasio da opština posjeduje dokaze o korespondenciji koja je vođena.

  • 0

Kazne i do 12.000 KM za poslodavce koji ne povećaju plate

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da će poslodavci koji ne budu povećali plate radnicima na osnovu povećanja neoporezivog dijela dohotka na 500 KM biti kažnjeni, i to pravna lica od 3.000 do 9.000 KM, a odgovorna lica od 1.000 do 3.000 KM.

  • 0

Trninić: Јedino Pelješac može ugroziti most na Savi

Ako ponovo između Hrvatske i BiH izbiju problemi u vezi s izgradnjom pelješkog mosta, izgradnja mosta na Savi kod Gradiške ponovo bi mogla biti u teškoćama, rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske.

  • 0
Subscribe to this RSS feed