Ulogujte se

Šarović: Uskoro sastanci o ukidanju taksi prištinske vlasti

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Mirko Šarović izjavio je da su u toku intenzivne pripreme za sastanke eksperata iz BiH i samoproglašenog Kosova na kojima bi trebalo da se postigne dogovor o stavljanju van snage odluke o uvođenju taksi od 100 odsto na robu iz BiH.

  • 0

PU Gradiška: Pronađeno 13 migranata

Na području Policijske uprave Gradiška pronađeno je 10 migranata državljana Avganistana i tri migranta državljana Irana koji su na teritoriju Republike Srpske ušli iz susjednih zemalja, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

  • 0

Petković: Nemoguć Komšićev uslov koji znači politiku podjela

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković ocijenio je da je izjava člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da neće biti izbora predsjedavajućeg Savjeta ministara prije nego što se kaže "da" za Akcioni plan za članstvo u NATO, nemoguć uslov koji znači politiku podjela.

  • 0

Komšić: Novi uslov za podršku Tegeltiji

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da je njegov novi uslov da podrži imenovanje Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH usvajanje godišnjeg nacionalnog programa za NATO.

  • 0

Bevanda: Osuđujem nastavak antihrvatske kampanje u BiH

Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara Vejkoslav Bevanda rekao je da je neprihvatljiva i kontraproduktivna kampanja koja se povela u pojedinim medijima povodom prisustva hrvatskih predstavnika obilježavanju Dana Republike Srpske u Banjaluci i da je time nastavljena antihrvatska histerija u BiH.

  • 0

Nova svjedočenja o stradanju Srba na Čemernu

U Sudu BiH za danas je zakazan nastavak suđenja bivšim pripadnicima Teritorijalne odbrane i aktivnog i rezervnog sastava policije tadašnje BiH koji su optuženi za zločine nad srpskim civilima u Čemernu 1992. godine.

  • 0
Subscribe to this RSS feed