Ulogujte se

U Vlasenici počeo omladinski košarkaški turnir

Ministar omladine, porodice i sporta Republike Srpske Јasmina Davidović večeras je u Vlasenici otvorila omladinski košarkaški turnir, na kojem će se u naredna tri dana takmičiti osam ekipa iz Srbije i Republike Srpske, a u okviru manifestacije "Dani opštine Vlasenica".

  • 0

Savez logoraša RS: Osuda Amora Mašovića zbog davanja lažnih potvrda

Predsjedništvo Saveza logoraša Republike Srpske je na današnjoj sjednici osudilo postupke člana kolegijuma direktora Instituta za nestala lica BiH Amora Mašovića zbog davanja lažnih potvrda licima u Federaciji BiH koja uopšte nisu tokom rata bili logoraši, izjavio je Srni predsjednik ovog Saveza Branislav Dukić.

  • 0

Ispitivanje posljedica NATO bombardovanja Srpske

Desetine stručnjaka iz oblasti medicine i hemije, te predstavnici nekoliko institucija Republike Srpske pripremaju inicijativu za utvrđivanje posljedica NATO bombardovanja Srpske u septembru 1995. godine, koja će uskoro biti proslijeđena predsjedniku Miloradu Dodiku, piše "Glas Srpske".

  • 0

Čović se sastaje sa Guterešom

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović sastaće se danas u Njujorku sa generalnim sekretarom UN Antonijom Guterešom.

  • 0

Danas Mala Gospojina

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu, jedan od najvećih zavjetnih praznika.

  • 0

U Moskvi veliko interesovanje za ponudu Srpske

U Moskvi je danas otvoren 23. Međunarodni sajam turizma, na kojem su ruske agencije i tur operateri danas iskazali veliko interesovanje za ponudu i programe Turističke organizacije Republike Srpske.

  • 0

"Sputnjik"- Srpsku čuvaju Srbi i neće na ulicu

Građani Republike Srpske nisu spremni da se odreknu državnosti za koju su se izborili uz teške žrtve i koja im je garantovana u Dejtonu, a nezadovoljstvo ekonomskom situacijom nije dovoljno da izađu na ulice i traže smjenu vlasti, jer je ta vlast, ipak, garant samostalnosti Srpske u okvirima Dejtonskog sporazuma, navodi se u komentaru ruske novinske agencije "Sputnjik".

  • 0

Akcija "Petrićevac" - hapšenje narko dilera u Banjaluci

U akciji koju Uprava MUP-a Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet realizuje u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka do sada su izvršeni pretresi na 31 lokaciji i uhapšeno 28 lica koja se dovode u vezu sa krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, rekla je Srni portparol MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

  • 0

Čović prisustvovao sastanku o reformi UN - a

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović učestvovao je u Njujorku na sastanku na visokom nivou o reformi UN, kojim je predsjedavao predsjednik SAD Donald Tramp, a na kojem se raspravljalo o reformi Sekretarijata UN, revitalizaciji Generalne skupštine, te reformi Savjeta bezbjednosti.

  • 0
Subscribe to this RSS feed