Ulogujte se

Završen vanredni sastanak Udarne grupe

Vanredna sjednica Udarne grupe za borbu protiv trgovine ljudima i ilegalnih migracija u BiH, posvećena migrantskoj krizi u BiH, a koju je sazvala vršilac dužnosti glavnog tužioca BiH Gordana Tadić, završena je u Sarajevu.

  • 0

Mitrović: Savjet bezbjednosti UN da proglasi "Dan 12 banjalučkih beba"

Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović smatra da bi Savjet bezbjednosti UN trebalo da proglasi "dan 12 banjalučkih beba", u znak sjećanja na 12 banjalučkih beba koje su 1992. godine umrle usljed nedostatka kiseonika.

  • 0

Dragičević predao 100 prijava Tužilaštvu

Davor Dragičević, otac pokojnog Banjalučanina Davida Dragičevića predao je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka 100 prijava koje su potpisali građani, a u kojim se nepoznati i još uvijek slobodan počinilac, ili više njih, prijavljuje za ubistvo dvadesetjednogodišnjaka.

  • 0

Tegeltija: Planirano dugoročno zaduženje do 540 miliona KM

Prijedlogom odluke o izmjeni odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2018. godinu vrši se izmjena maksimalnog iznosa dugoročnog zaduživanja Srpske za ovu godinu sa 477.000.000 KM na iznos do 540.126.000 KM. Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija je, obrazlažući prijedlog ove odluke u Narodnoj skupštini, rekao da je razlog za proširenje okvira za dugoročno zaduživanje Srpske u ovoj godini opredjeljenje Vlade Srpske za smanjenje nivoa kratkoročnog zaduživanja.

  • 0

Radončić oslobođen po svim tačkama optužnice

Sud BiH donio je prvostepenu presudu kojom se predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić oslobađa optužbi po svim tačkama optužnice za krivična djela ometanje rada pravosuđa, udruživanje radi činjenja krivičnih djela i davanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem.

  • 0

Pripreme za Erdoganov miting u Sarajevu

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo dobila je od Unije evropskih turskih demokrata zahtjev za odobrenje javnog skupa predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana 20. maja u Sarajevu, za koji je prijavljeno prisustvo od 10.000 do 15.000 ljudi, izjavila je Srni portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

  • 0

Svečano u kasarni "Kozara": VRS je branila slobodu naroda

Komandant Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka Oružanih snaga BiH Milan Radojčić predao je danas raport članu Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladenu Ivaniću, čime je u kasarni "Kozara" u Banjaluci počelo obilježavanje Dana Vojske Republike Srpske.
  • 0

Dodik: Srpska ponosna na dobre odnose sa Rusijom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim da je Srpska ponosna na dobre odnose sa Ruskom Federacijom sa željom da ih podigne na još viši nivo u svim segmentima.

  • 0
Subscribe to this RSS feed