Ulogujte se

Osuda govora mržnje novinarke Gordane Katane

Udruženje novinara Republike Srpske, najoštrije osuđuje pogrdne riječi koje je novinarka dnevnog lista Oslobođenje iz Sarajeva, Gordana Katana, uputila narodnom poslaniku Srđanu Mazalici, te poziva novinarska udruženja i redakcije da javno učine isto i ograde se od ovakvog govora mržnje.

  • 0

Pašalić: Očistiti svoje dvorište, pa tražiti šumokradice

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić kaže da je 52 odsto teritorije Srpske pod šumom i najveći dio i najkvalitetnija šuma u državnom vlasništvu, zbog čega je teško objasniti kako preduzeće koje upravlja takvim resursom posluje sa gubitkom, te da je najlogičnije objašnjenje loše rukovođenje.

  • 0

Dodik: Deklaracija SDA poziv na raspad BiH

Deklaracija Stranke demokrtaske akcije Bakira Izetbegovića poziv je na definitivni raspad BiH iza koga stoje bošnjačke stranke. To u intervjuu za Dnevnik RTS-a ocjenjuje Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

  • 0

Institucionalno odgovoriti na pojavu novih droga

Nove droge su bezbjednosni i javno-zdravstveni problem društva, zbog čega je potrebno da se na njihovu pojavu odgovori institucionalno, poručila je član Komisije za suzbijanje zloupotrebe droge u Republici Srpskoj Sanja Stanić.

  • 0

Novosti: Al kaida u Maglaju spremala napad na SAD

Osama bin Laden, šeik Kalid Mohamed, Abu Musab al Zarkavi (osnivač Islamske države), Muhamed Ata... Ovo su samo neki od terorista uz čija je imena na Interpolovim poternicama od najvećeg prioriteta stajao dopis da su bili državljani Bosne i Hercegovine.

  • 0

Stevandić: Antiustavno djelovanje

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je nova Programska deklaracija SDA, koja u sadržaju donosi uspostavljanje "države Republike BiH", antisrpska i da predstavlja antiustavno djelovanje.

  • 0

Čović: Federalizam jedino moguće uređenje za BiH

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović smatra da je model građanske države koji predlaže bošnjačka strana apsolutno neprimjenjiv, jer je BiH etnički podijeljena zemlja kojom se jedino može upravljati kroz federalizam.

  • 0
Subscribe to this RSS feed