Ulogujte se

Čović: Opšti izbori biće raspisani u maju

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je da u BiH neće biti nikakvih nametanja rješenja sa strane, bilo da je riječ o izmjenama Izbornog zakona ili racionalizaciji organizacije BiH, jer to, kao i ostala ozbiljna pitanja mora biti rezultat unutrašnjeg političkog dogovora i konsenzusa.

  • 0

Košarac u posmatračkoj misiji predsjedničkih izbora u Rusiji

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjedavajući Grupe prijateljstva za Srednju i Istočnu Evropu parlamenta BiH Staša Košarac učestvovaće u posmatračkoj misiji u Moskvi, koja će od danas do ponedjeljka, 19. marta, nadgledati izbore za predsjednika Ruske Federacije.

  • 0

"Noćni vukovi" nepoželjni za Sarajevo

Bajkere Aleksandra Zaldostanova, poznatijeg kao Hirurg, i Sašu Savića, koji predvode motociklističku ekskurziju “Ruski Balkan“, institucije u Sarajevu proglasile su opasnim po nacionalnu bezbjednost.

  • 0

Srpska i Srbija zajedno u jačanju obnovljivih izvora energije

Srpska i Srbija trebalo bi da zajednički učine korake ka jačanju energetske bezbjednosti i korišćenju evropskih praksi u oblasti obnovljivih izvora energije, poručeno je na konferenciji "Energetska suverenost - Banjaluka kao regionalni centar", na kojoj se svečano promoviše novoizgrađeno banjalučko preduzeće "Eko-toplane".

  • 0

"Neistinite tvrdnje Mektića o nekvalitetnoj domaćoj proizvodnji"

Tvrdnje ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića da domaći proizvodi nisu kvalitetni predstavljaju uvredu za hiljade radnika u BiH, koji već decenijama ulažu trud i znanje u oblasti proizvodnje vojne opreme koju plasiraju i na strana tržišta, saopšteno je iz Konzorcijuma proizvođača policijske i vojne opreme u BiH.

  • 0

Đokić: Narod će 7. oktobra da kaže šta misli

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas u Beogradu da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić otišao daleko u sferu politike i izašao iz okvira njegovog neposrednog posla, te poručio da će najbolji odgovor na sve te priče biti dat na izborima 7. oktobra.

  • 0
Subscribe to this RSS feed