Ulogujte se

Nović: Savjet ministara da uradi cjelovit Zakon o platama

Predsjedavajući Kluba srpskih delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Sredoje Nović ocijenio je političkim zakonske prijedloge kojima se na nivou BiH ukidaju pojedine naknade izabranim i imenovanim zvaničnicima i zatražio od Savjeta ministara da ponudi cjelovito rješenje pitanja plata i naknada u institucijama BiH.

  • 0

Zvizdić: Čeka se ispunjenje obaveza BiH

Predsjedavajući Savjeta ministra BiH Denis Zvizdić izjavio je da će MMF hitno reagovati - održati sastanke bordova i nastaviti proceduru u vezi sa aranžmanom za BiH čim budu realizovane obaveze iz Pisma namjere.

  • 0

Ivanić razgovarao sa ambasadorom Izraela

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr Mladen Ivanić razgovarao je danas u Banjaluci sa ambasadorom Države Izrael u BiH Boazom Rodkinom o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i bilateralnim odnosima dvije zemlje

  • 0

Ubice srpskog povratnika na Ozrenu osuđene na 36 godina robije

Kantonalni sud Tuzla je danas, nakon održanog glavnog pretresa po optužnici Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, donio prvostepenu presudu za Salbina Šiljegovića (34) i Enisa Korlatovića (30), nastanjeni u Lukavcu, i izrekao im jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od po 18 godina za dva krivična djela razbojništva.

  • 0

"Birač" dobio spor protiv Ukio banke

Fabrika glinice "Birač" u stečaju dobila je sudski spor protiv litvanske Ukio banke koja je ovo preduzeće tužila za potraživanje od 155 miliona KM.

  • 0

Dodik: Da je BiH ozbiljna zemlja, Crnadak ne bi postojao na političkom nebu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku da, kao i do sada, nastavi da obilazi svijet, pod uslovom da tamo ništa ne govori i nikakva pisma ne donosi, jer je šteta od njegove bilo kakve "diplomatske" akcije daleko veća od one koju pravi samo lutajući od države do države bez smisla i cilja.

  • 0

Cvijanovićeva na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i MMF-a

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas će, u okviru višednevne posjete SAD, učestvovati na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i MMF-a u Vašingtonu.Na proljećnom zasjedanju učestvovaće i ministar finansija Srpske Zoran Tegeltija i predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić.

  • 0

Dodik: Pokazali smo da Srpska može da bude održiva

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da se međunarodni faktor neće odreći svog uticaja u BiH dok god im zajedno Srbi, Bošnjaci i Hrvati ne stave do znanja da se ne miješaju u lokalna pitanja.

  • 0
Subscribe to this RSS feed