Ulogujte se

Dani Srpsko pjevačkog društva „Sloga“ u Sarajevu

Uz blagoslov i pokroviteljstvo Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, Srpsko pjevačko društvo „Sloga“ organizovaće od 22. do 24. novembra u Sarajevu horski festival na kojem će učestvovati horovi i ansambli iz BiH, Srbije i Crne Gore.

  • 0
(0 glasova)

Bogat takmičarski i prateći program festivala "Prvi kadar"

U takmičarskom dijelu 13. Međunarodnog filmskog festivala "Prvi kadar" danas će u Istočnom Novom Sarajevu biti prikazana četiri dokumentarna filma, a u okviru pratećeg programa predviđene su projekcije najboljih animiranih filmova za djecu, kao i filmova koji su nastali na radionicama Produkcije "Prvi kadar".

  • 0
(0 glasova)

Večeras svečana ceremonija otvaranja Festivala

Međunarodni filmski festival „Prvi kadar“, nakon Zvornika, svoj karavan premješta u Istočno Novo Sarajevo, gdje će večeras u Kulturnom centru biti upriličena svečana ceremonija otvaranja drugog dijela ove jedinstvene umjetničke manifestacije, 13. po redu.

  • 0
(0 glasova)

U subotu u Banjaluci počinje "Kestenburg"

Festival studentskih pozorišta "Kestenburg" biće održan u Banjaluci od subote do srijede, 16. do 20. novembra, a proteći će u znaku umjetničkog rukopisa reditelja Nikole Kolje Pejakovića, najavili su danas organizatori.

  • 0
(0 glasova)

Madam Baterflaj uživo iz Metropolitena u Beogradu

Sezona opera iz Metropolitena uživo u Sinepleks Ušće šoping centru, nastavlja se ove subote, 9. novembra u 18.55 časova, kada će publika imati priliku da uživa u izvođenju opere Đakoma Pučinija – “Madam Baterflaj“.

  • 0
(0 glasova)

U manastiru Ostrog predstavljen roman Željka Pržulja „Vladika, slava mu i milost“

U Gornjem manastiru Ostrog predstavljena je knjiga srpskog pisca, pjesnika i novinara Željka Pržulja „Vladika, slava mu i milost“ koja govori o Svetom Vasiliju Ostroškom Čudotvorcu.

Pržulj je rekao da je po završetku knjige odlučio da blagoslov za njeno štampanje zatraži od Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

  • 0
(0 glasova)

Banjalučka filharmonija u petak pred bečkom publikom

Banjalučka filharmonija, po riječima njenog direktora, violiniste Ivana Otaševića, trenutno bilježi najdinamičniju sezonu u svojoj kratkoj istoriji, a kao potvrda zapaženih rezultata i čak deset održanih koncerata u tekućoj godini, stigao je poziv za Beč.

  • 0
(0 glasova)

"Taksi bluz" otvara "Јahorina film festival"

Na 13. Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Јahorina film festival", koji će biti svečano otvoren 25. septembra na Palama, biće prikazano 79 filmova iz 32 zemlje.

  • 0
(0 glasova)
Subscribe to this RSS feed