Ulogujte se

Brčko: Počinje "šareni" festival

Drugi "BiH Color Festival powered by Becks" ove godine se održava 28. i 29. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom. Sve ljubitelje najboljeg elektronskog zvuka na ovogodišnjem festivalu očekuje još bolji i još veći muzičko-scenski spektakl na dvije impresivne bine, kao i mnoštvo iznenađenja, te novih festivalskih sadržaja.

Publika će moći uživati u nastupima popularnih izvođača kao što su Lea Dobričić, Matroda, Ilija Đoković, Zap Me Strobe, Wreckage, Timo G, Miloš Stankić i mnogi drugi. Preko 30 eminentnih muzičkih imena elektronske muzike će, uz više od 1.000 kilograma najkvalitetnijih boja iz Indije, učiniti ovogodišnji festival nezaboravnim. Bogat muzički program i sjajna atmosfera festivala garantuju i ove godine odličan provod svim posjetiocima koji dolaze iz raznih gradova BiH, kao i regiona.

Prošlogodišnji "BiH Color Festival" je privukao veliku pažnju javnosti, što dokazuje više od 3.500 posjetilaca koji su uživali u muzičkom programu i čaroliji boja koje su dodatno obogatile euforiju i stvorile uspomene koje se dugo pamte.

 

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).