Ulogujte se

Brčko: Počinje "šareni" festival

Drugi "BiH Color Festival powered by Becks" ove godine se održava 28. i 29. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom. Sve ljubitelje najboljeg elektronskog zvuka na ovogodišnjem festivalu očekuje još bolji i još veći muzičko-scenski spektakl na dvije impresivne bine, kao i mnoštvo iznenađenja, te novih festivalskih sadržaja.

  • 0
(0 glasova)

Sinoć završen Egzit

Na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi završen je 18. "Egzit", jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi i svijetu.

  • 0
(0 glasova)

Počinje Dukat Fest

Svečanim defileom ansambala i koncertom narodnih orkestara ispred Hrama Hrista Spasitelja, u Banjaluci će večeras biti otvoren internacionalni festival folklora Dukat Fest.

  • 0
(0 glasova)

OK Fest na Tjentištu

Posjetioci ovogodišnjeg Nektar OK Festa, od 30 juna do 2. jula, imaće priliku da u OK cinema zoni tokom tri festivalske večeri uživaju u svjetskim filmskim ostvarenjima.

  • 0
(0 glasova)

Banjalučka filharmonija večeras u Vitezu

Koncertom koji će večeras održati u Vitezu, ali i onim zakaznim za 21. jun u Domu Armije BiH u Sarajevu, te nastupom u prestižnoj sali "Bank Salon Austria" u centru Beča, Banjalučka filharmonija nastavlja koncertne aktivnosti.

  • 0
(0 glasova)

Đurđevdanski festival; RTRS od 20.15

U Banjaluci će danas, u znaku jubileja - 50 godina Radija i 25 godina Televizije Republike Srpske, biti održan 24. međunarodni "Đurđevdanski festival dječije pjesme".

  • 0
(0 glasova)

JEDNA KNJIGA ZA MIR - Knjiga koja će promjeniti način na koji razmišljamo

Uprkos preovlađujućem mišljenju, na svijetu postoji više stvari koje nas povezuju, nego onih koje nas razdvajaju. Možda zvuči nevjerovatno, ali jedna od tih stvari je religija. Kada uporedite osnovne principe islama i hrišćanstva, vidjećete da su skoro identični! O tome govori „Jedna knjiga za mir“. Približavanje dvije religije jedne drugoj može donijeti mir i harmoniju svijetu!

  • 0
(1 Glasajte)

"Dani harmonike" ove godine i u Beogradu

Deveti međunarodni festival "Dani harmonike" ove godine će, osim u Ugljeviku i Bijeljini, biti održan i u Beogradu, rekao je Slaviša Perić, direktor Osnovne muzičke škole "Kornelije Stanković", koja je jedan od organizatora festivala.

  • 0
(0 glasova)
Subscribe to this RSS feed