Ulogujte se

Srpska na sajmu turizma u Poljskoj

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma koji počinje danas u Vroclavu i trajaće do 25. februara.

Turističku ponudu i usluge Republike Srpske, Turistička organizacija će predstaviti na samostalnom izložbenom prostoru, gdje će u fokusu biti destinacije i programi koji su za turiste atraktivni u predstojećoj sezoni proljeće/ljeto, saopšteno je iz TORS-a.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku Republike Srpske, turisti iz Poljske su u prošloj godini ostvarili povećanje turističkih kretanja u Republici Srpskoj. Za 38,5 odsto veći je broj dolazaka poljskih turista u Srpsku, a za 78,5 odsto noćenja, na osnovu čega je prepoznat značaj dalje promocije turističke ponude na tržištu Poljske.

Međunarodni sajam u Vroclavu ove godine obilježava deset godina postojanja, a okupiće veliki broj predstavnika turističke privrede i sektora: turističke institucije, turističke agencije, turoperatore, hotele, poslovni turizam, aktivni turizam, zdravstveni turizam, transport, medije, turističke usluge.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).