Ulogujte se

U Sankt Peterburgu promovisana turistička ponuda Srpske

Predstavnici Turističke oganizacije Republike Srpske /TORS/ i turističkih organizacija Banjaluke i Beograda predstavili su u Sankt Peterburgu svoje najatraktivnije turističke ponude i proizvode.

Promocija je organizovana u saradnji sa Turističko-informativnim biroom Sankt Peterburga, a na osnovu uzajamne partnerske saradnje, saopšteno je iz TORS-a.

"Prezentaciji, koja je održana u Turističko informativnom centru, prisustvovalo je više od 50 turoperatera i medija koji su imali priliku da uživaju i u programu Kulturno-umjetničkog društva `Čajavec` iz Banjaluke i gastronomskoj ponudi Srpske", navedeno je u saopštenju.

Promociji turističkih destinacija Srpske i Srbije prisustvovali su i predstavnici Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i Predstavništva Republike Srpske u Ruskoj Federaciji.

"Nakon prezentacije, sa predstavnicima turističke industrije Sankt Peterburga razgovarano je o potencijalnoj saradnji, povezivanju sa predstavnicima naše turističke industrije i promociji naših turističkih programa na ruskom tržištu", istakli su u Turističkoj organizaciji.

Iz TORS-a su naveli da su intenzivne promotivne aktivnosti na ruskom tržištu doprinijele povećanju broja ruskih turista u Srpsku.

Ostavite komentar

Unesite sva polja označena sa zvjezdicom (*).